Uw APK in Almere (Buiten), voordelig en deskundig uitgevoerd

Het laten uitvoeren van de keuring gebeurt op een zorgvuldige en efficiënte wijze. Ook wacht u nooit langer dan nodig. Door onze heldere communicatie weet u dan ook direct waar u aan toe bent. De APK is wettelijk verplicht om de verkeersveiligheid te bevorderen en staat los van het standaard auto onderhoud.

Bij Vakgarage Mobron keuren we wél eerlijk. Bij ons geen waslijst met onnodige APK-reparatiepunten.

Wat bedoelen wij met een eerlijke apk?

Op een eerlijke manier een APK-keuring uitvoeren voor tien, vijftien of vijfentwintig euro is onmogelijk. Bij Autobedrijf Mobron keuren we wél eerlijk. Bij ons geen waslijst met onnodige APK-reparatiepunten. En omdat de auto tijdens een grote onderhoudsbeurt volledig wordt nagekeken, is de APK-keuring in combinatie met een grote onderhoudsbeurt gratis!

Maak nu zelf online een afspraak voor de APK Almere. Bellen of e-mailen kan natuurlijk ook.

Op welke punten wordt uw voertuig gekeurd tijdens APK keuring in Almere?

Tijdens de APK keuring in Almere let onze keurmeester op de belangrijkste onderdelen om vervolgens weer veilig met uw voertuig de weg op te kunnen. Zo controleren wij de volgende onderdelen: de remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast worden de uitlaatgassen ook getest. Zo bent u verzekerd van een altijd uitgebreide APK check, uitgevoerd door deskundige monteurs. Wij keuren de auto en melden deze weer af bij de RDW. Voordat u het weet staat uw voertuig weer klaar en is deze weer voor een jaar voorzien van de verplichte keuring.

Maak een afspraak voor APK in Almere (Buiten)

Het uitstellen van het onderhoud aan uw auto is geen verstandige manier van bezuinigen. Uitstel kan u namelijk uiteindelijk meer kosten opleveren. Het uitstellen van een apk keuring kan een hoge boete opleveren. Laat daarom niet alleen de APK keuring in Almere bij ons uitvoeren maar ook op tijd het onderhoud aan uw voertuig. U heeft al een APK keuring vanaf 35 euro! Plan daarom hier een afspraak in bij Autobedrijf Mobron. Ons team van specialisten staat klaar om een uitgebreide keuring voor u uit te voeren.