Bandenwissel Almere: het hele jaar door de goede banden

Met een bandenwissel bij Autobedrijf Mobron in Almere heb je altijd maximale grip.

Voor zakelijke en leaserijders is het al heel gewoon, maar ook steeds meer privérijders kiezen ’s winters voor winterbanden. Voor extra veiligheid tijdens de maanden met veel regen, sneeuw- en hagelbuien. Bijkomend voordeel als je een combinatie van band en velg neemt: je  zomerbanden liggen dan hoog en droog bij ons in de opslag, zodat pekel en vocht geen vat krijgen op de fraaie lichtmetalen velgen.

Hoe werkt een bandenwissel in Almere?

Je plant je afspraak voor een bandenwissel in Almere eenvoudig. Gebruikelijk is om in oktober te switchen van zomer- naar winterbanden en in maart/april weer terug naar zomerbanden. Die keuze hangt uiteraard ook af van het weer en jouw persoonlijke wensen. Weet je niet goed waar je het best aan doet? Onze medewerkers adviseren je graag hierin.

Twee keer bandenwissel per jaar

Met twee keer per jaar een bandenwissel heb je altijd de juiste banden onder je auto. Bij autobedrijf Mobron kan je terecht voor een bandenwissel in Almere en omstreken. Bij elke bandenwissel in Almere controleren wij ook de bandenspanning en de remmen. Zo ga je altijd met een veilig gevoel het nieuwe seizoen in.